Salata de ciuperci cu rosii

Salată de ciuperci cu roşii

Inauguram inceputul primaverii cu o salata exceptionala, care iti va da energie si vitalitate! Rosii si ciuperci intr-o combinatie delicioasa. Sosul dulce-acrisor, cu iaurt, miere si suc de lamaie, va completa aromele acestei primaveri. Vitamine la purtator, in stare naturala! Bucura-te de lunile premergatoare verii bogate in fructe si legume! Pofta buna!

Ingrediente si cantitati:

250 g ciuperci taiate in feliute subtiri
4 rosii taiate in cubulete
1 ceapa dulce, tocata marunt

Sosul:

1 lingura ulei
1 lg. suc proaspat de lamaie
1 pahar iaurt
1 lingurita miere
piper
sare de mare

Garnitura:

Lastari de hrean sau de lucerna.

Mod de preparare:

Se pregateste sosul in care se adauga ciupercile, imediat cum au fost curatate si taiate. Se adauga rosiile si ceapa si se serveste decorata cu lastari de hrean sau de lucerna.