CIORBA DE POTROACE 4

CIORBA DE POTROACE

Ingrediente:

Oase de vita 1 kg, maruntaie de pasare (gâturi, aripi, pipote) 750 g, morcovi 100 g, a1bitura 100 g, telina 100 g, ceapa 150 g, orez 50 g, ulei 75 g, zeama de varza 1 l, rosii 1 kg, verdeata 1 leg, sare.

 

            Mod de preparare:

Oasele de vita se fierb în apa cu sare timp de 3-4 ore, apoi se strecoara. În aceasta supa se fierb maruntaiele de pasare. Ceapa se toaca marunt iar zarzavatul se taie julien, se trag împreuna în ulei si se adauga la ciorba. Dupa ce carnea este fiarta se adauga orezul, ce a fost fiert separat si zeama de varza. Rosiile se curata de coaja si de seminte, se taie cubulete si se adauga la ciorba o data cu verdeata tocata si se mai fierbe 1 – 2 min.