Ciorba de carne de pasare si ciuperci

Ciorba de carne de pasare si ciuperci.

Ingrediente:

Carne de pasare 500 g, morcovi 100 g, patrunjel 50 g, telina 100 g, ceapa 100 g, ulei 100 g, ciuperci proaspete 400 g, orez 75 g, lamâie 150 g, patrunjel verde 1 leg, usturoi verde 1 leg, sare.

 

            Mod de preparare:

Carnea de pasare se taie în bucati, se pune la fiert în apa cu sare si se spumeaza cât este necesar. Dupa circa 45 min se adauga zarzavatul curatat si taiat julien. Ciupercile se curata, se toaca marunt si se calesc în ulei împreuna cu ceapa tocata. Se sting cu zeama de lamâie si usturoiul taiat marunt si se adauga la ciorba. Se pune orezul ce a fost fiert separat si se potriveste gustul de sare, iar la servit se presara cu verdeata tocata marunt.