Bors de iepure

Bors de iepure.

Ingrediente:

Carne de iepure 600 g, morcovi 100 g, patrunjel 50 g, telina 100 g, ceapa 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, ulei 75 g, bors de putina 1 5 1, patrunjel verde 1 leg, sare.

 

            Mod de preparare:

Carnea de iepure, se taie în bucati si se pune la fiert în apa. cu sare. în timpul fiertului se spumeaza cât este nevoie. Ceapa se toaca marunt si se caleste în ulei. Se adauga zarzavatul de supa ras pe razatoare sau taiat julien si se caleste împreuna circa 15 min, se stinge cu supa, se pune în vasul cu carne si se continua fierberea. Borsul se fierbe separat si se adauga împreuna cu vinul si cimbrul. Se mai potriveste o data gustul de sare iar la sfârsit se adauga verdeata tocata marunt.